kis_dl_logo.jpgAz innováció latin eredetű szó, ami valaminek a megújítását, megváltoztatását jelenti. Az innováció lehet egy új termelési eljárás, egy új termék, egy új piaci vagy akár szervezeti megoldás is. Napjainkban az innováció kifejezése azok közé a fogalmak közé tartozik, amelyeket úton-útfélen hallani lehet, ugyanakkor a jelentéstartalmával csak nagyon kevesen vannak tisztában, s még kevesebben vannak azok, akik eszközként használják a hétköznapokban. A blog megnyitásával az volt a célunk, hogy tisztázzunk egy sor olyan fogalmat, amely az innovációval szoros összefüggésben van. Feltárjuk az innováció valódi lényegét, megismerjük az akadályozó körülményeket és jó módszereket találjunk a széles körben való elfogadtatására és elterjesztésére.

Bízunk abban, hogy a vitaindítónak szánt írásainkra érkező konstruktív szemléletű hozzászólásokból összerakható lesz egy olyan javaslatcsomag, amelynek megvalósulása maga eredményezheti a legsikeresebb innovációt hazánkban.

Szerző: Szabó-Ambrus Tamásletra_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://innovacio.blog.hu/api/trackback/id/tr705541529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása